Naslovnica / Opći uvjeti korištenja web shopa www.kapriol-point.hr
Opći uvjeti korištenja web shopa www.kapriol-point.hr

Sadržaj Internet stranice www.kapriol-point.hr je vlasništvo poduzeća Kariol Point doo i ista vrijedi za online kupovinu na tržištu Republike Hrvatske.

Svi podaci koje korisnici unose na stranici www.kapriol-point.hr su povjerljive prirode i isti se koriste samo u svrhu online prodaje i dostave naručene robe.

Slike proizvoda zbog različitih uvjeta osvjetljenja tijekom fotografiranja ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati stvarnim proizvodima.

Posjetioci Internet stranice www.kapriol-point.hr sadržaj mogu koristiti isključivo u osobne i nekomercijalne svrhe. Sadržaj je autorski zaštićen. Bilo kakva druga vrsta upotrebe, kopiranje, objava ili distribucija Internet sadržaja ili njegovog dijela bez dozvole tvrtke Kapriol Point d.o.o. je zabranjena.

Sve cijene su iskazane u kunama sa uključenim porezom na dodanu vrijednost

Narudžba je predana kada korisnik samostalno odradi online proces naučivanja proizvoda i kada o tome dobije elektronsku obavijest o uspješno obavljenoj narudžni. U slučaju da naručeni proizvod nije dostupan na zalihi , kupac će telefonskim putem ili putem emaila o tome biti obaviješten i to u roku 1-2 radna dana.

Ukoliko je proizvod dostupan za isporuku u traženim količinama, onda započinje proces kupoprodaje zavisno od vrste plaćanja koju je kupac odabrao .

Vrste plaćanja za narudžbe i isporuke preko web shopa:
- gotovinsko plaćanje prilikom preuzimanja proizvoda od strane dostavne službe - plaćanje pouzećem
plaćanje virmanski temeljem dostavljenje ponude ili predračuna

Dostava se vrši preko GLS Croatia u roku od 1-2 radna dana od dana narudžbe i potvrde o raspoloživosti proizvoda. Cijena dostave je istaknuta na web stranici.

Pravo i obaveze kupca - jednostrani raskid ugovora

Kupac ima pravo izvršiti jednostrani raskid ugovora u roku od 14 dana od dana prijema robe sukladno članku 72 Zakona o zaštiti potrošača i odustati od kupnje pisanom obavijesti na e-mail adresu: info@kapriol-point.hr

Rok od 14 dana počinje teći danom preuzimanja/dostave naručene robe.

Pri povratu proizvodi moraju biti neupotrebljavani, neoštećeni i u originalnoj ambalaži , a uz vraćeni proizvod obvezno je priložiti kopiju originalnog računa.

Kapriol Point d.o.o. dužan je bez odgađanja, a najduže u roku od 14 dana od dana zaprimanja obavijesti potrošača o jednostranom raskidu ugovora, vratiti potrošaču što je platio, ali ne prije nego što joj roba bude vraćena. Povrat novca bit ce vraćen na isti način na koji je potrošač izvršio uplatu.

Troškove povrata robe snosi kupac.

Potrošač nema pravo na jednostrani raskid ugovora ako je naručio robu na koju apliciran njegov logo, znak ili neki tekst odnosno ako je ista prilagođena potrošaču sukladno njegovim uputama .

Sukladno članku 10. st. 1. i 2. Zakona o zaštiti potrošača omogućava se potrošaču podnošenje pisanog prigovora na adresu sjedišta tvrtke ili na e-mail adresu : info@kapriol-point.hr

Po primitku prigovora isti će biti razmotren u najkraćem mogućem roku , a najkasnije u roku od 5 radnih dana od dana prigovora.

Besplatna dostava za narudzbe preko 400 HRK.
Dostava za narudzbe manje od 400 HRK iznosi 25 HRK.

KAPRIOL
Kapriol Point d.o.o.
Glavina Donja 336                        Tel./Fax: +385 21 486 385
21260 Imotski, Hrvatska           info@kapriol-point.com

Distributer za Hrvatsku, BiH, Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju
NASLOVNICA
O NAMA
PONUDA
DOWNLOAD
KONTAKT
KAKO NARUČITI?
OPĆI UVJETI
Obrazac za jednostrani raskid ugovora 
CMS & WebShop by Ave-Studio
2015 © Sva prava pridržana Kapriol Point d.o.o.